Home

AREOPAGUS

Centrul de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană AREOPAGUS

Centrul Regional de Integrare Socială şi Dezvoltare Umană - CRIS-DU

HOME

DESPRE NOI

Bun Venit!

Valori și obiective

Istoric

Personal

Parteneri

Galerie Foto

Video

EVENIMENTE

DEPARTAMENTE

Areopagus

CRIS-DU

AIFT

Consiliere Biblică

Educație

Limbi străine

Bibliotecă

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara,

Timiş, 300774, Romania  

Telefon: +40-256-487485, +40-256-494381

www.areopagus.ro, office@areopagus.ro

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul, Biblioteca:
Luni-Vineri: 8:00-14:00;
Marți, Miercuri, Joi: 16:00-18:00

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Înscriere Newsletter

EDUCAȚIE

Stiinte politice si comunicare Repere in interpretarea Sfintei Scripturi

Institutul de terapie familială și practică sistemică AREOPAGUS

Institutul de Terapie Familiala si Practica Sistemica, prin membrii si colaboratorii sai, se dedica promovarii unei viziuni holiste cu privire la fiinta umana, alinarii suferintei emotionale si dezvoltarii unei atitudini de compasiune in relatiile interumane. Respectul si responsabilitatea sociala, excelenta profesionala si integritatea morala sunt valorile care ne inspira in implinirea acestei viziuni.

In cadrul institutului se desfasoara activitati de consiliere si psihoterapie individuala, familiala si de cuplu, activitati de educatie si formare in terapie familiala sistemica, proiecte comunitare si activitati de cercetare in colaborare cu institutii nationale si internationale.

Institutul functioneaza in cadrul Centrului Regional de Integrare Sociala si Dezvoltare Umana Areopagus din Timisoara si este afiliat Asociatiei Internationale de Terapie Familiala. Institutul a fost acreditat in anul 2006 de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie pentru a oferi cursuri de formare in psihoterapie familiala sistemica.

Prin activitatile si serviciile oferite dorim sa creem un context in care dificultatile emotionale si relationale pot fi exprimate in cadrul empatic al unei relatii terapeutice autentice. Pe langa metodele si tehnicile sistemice utilizare, un rol important in procesul therapeutic il are apropierea reala de ceea ce inseamna suferinta umana. Speram ca intr-un astfel de context, familiile si membrii acestora vor putea gasi solutii potrivite pentru o dezvoltare armonioasa atat la nivel individual cat si relational.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul institutului www.aift.ro.

English Romana