Home

AREOPAGUS

Centrul de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană AREOPAGUS

Centrul Regional de Integrare Socială şi Dezvoltare Umană - CRIS-DU

HOME

DESPRE NOI

Bun Venit!

Valori și obiective

Istoric

Personal

Parteneri

Galerie Foto

Video

EVENIMENTE

DEPARTAMENTE

Areopagus

CRIS-DU

AIFT

Consiliere Biblică

Educație

Limbi străine

Bibliotecă

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara,

Timiş, 300774, Romania  

Telefon: +40-256-487485, +40-256-494381

www.areopagus.ro, office@areopagus.ro

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul, Biblioteca:
Luni-Vineri: 8:00-14:00;
Marți, Miercuri, Joi: 16:00-18:00

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Înscriere Newsletter

BIBLIOTECA

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara

Tel.: +40-256-487485

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul, Biblioteca:
Luni-Vineri: 8:00-14:00;
Marți, Miercuri, Joi: 16:00-18:00

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Biblioteca

Căutare în bibliotecă

Despre bibliotecă

Va stau la dispozitie bogate resurse bibliografice din cele mai diverse domenii, inclusiv: Teologie, Exegeza biblica, Limbi clasice, Filosofie, Psihologie, Sociologie, Stiinte politice, Istorie, Literatura

Toate cele 80.000 de volume sunt clasificate pe subiecte. Acces direct la raft. Cautarea cartilor se face pe calculator

Aparitii recente ale celor mai prestigioase edituri românesti: Humanitas, Polirom, Univers, Univers enciclopedic, All, IRI, Amarcord, Nemira, Pontica, Deisis, Editura Institutului Biblic si de Misiune al B.O.R, Cartea Crestina, Ed. Trei, Logos, etc.

Achizitionam periodic carti de la marile edituri din strainatate: T&T Clark, Intervarsity Press, Oxford Univ. Press, Eerdmans, SPCK, Apollos, Routledge, Paternoster, Cambridge Univ. Press, Baker

Regulamentul de functionare

Se pot împrumuta doar trei carti o data, pe un termen fix de doua saptamâni iar cu exceptia cazului în care rezervarea acestora s-a facut deja, la cerere, termenul de împrumut se poate prelungi, o singura data, cu un nou interval de pâna la doua saptamâni. Cererea de prelungire se poate face fie  telefonic, fie printr-un mesaj e-mail sau personal la sediul bibliotecii.

Daca un volum cautat este deja împrumutat, la cerere, acesta poate fi trecut pe lista cartilor rezervate si nu va mai putea fi prelungit termenul de împrumut. La revenirea volumului pe raft, persoana în cauza va fi anuntata si trebuie sa se prezinte pentru a-l ridica în cel mult doua saptamâni.

Cartile cu regim special de unicat (adica cele cu o bulina rosie sau banda verde pe cotor), precum si periodicele Nu pot fi împrumutate, ci doar consultate la sala. Deasemenea, cartile rezervate pentru cursurile Centrului Areopagus vor fi disponibile cu prioritate studentilor înscrisi la cursurile respective si nu se pot prelungi.

În functie de functionarea echipamentelor, vi se ofera posibilitatea de a face cercetare pe calculator, fiindca inventarul complet al bibliotecii se poate consulta on line cu varii optiuni de cautare: autori, titluri, subiecte, edituri, etc.

V-am fi recunoscatori daca volumele pe care le luati de pe raft fara a dori sa le împrumutati, le-ati repune dupa consultare la locul lor; daca nu, sunteti rugati sa le lasati pe masutele din sala de lectura sau în salile de biblioteca.  Ne veti ajuta astfel sa pastram în permanenta cartile în ordine si a le gasi întotdeauna la locul indicat dupa nomenclatorul de clasificare.

Acte necesare pentru inscriere si obtinerea legitimatiei de biblioteca

Taxe de membru al bibliotecii Areopagus

EnglishRomana