Home

AREOPAGUS

Centrul de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană AREOPAGUS

Centrul Regional de Integrare Socială şi Dezvoltare Umană - CRIS-DU

HOME

DESPRE NOI

Bun Venit!

Valori și obiective

Istoric

Personal

Parteneri

Galerie Foto

Video

EVENIMENTE

DEPARTAMENTE

Areopagus

CRIS-DU

AIFT

Consiliere Biblică

Educație

Limbi străine

Bibliotecă

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara,

Timiş, 300774, Romania  

Telefon: +40-256-487485, +40-256-494381

www.areopagus.ro, office@areopagus.ro

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul, Biblioteca:
Luni-Vineri: 8:00-14:00;
Marți, Miercuri, Joi: 16:00-18:00

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Înscriere Newsletter

Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică - AIFT

Institutul de Terapie Familiala si Practica Sistemica, prin membrii si colaboratorii sai, se dedica promovarii unei viziuni holiste cu privire la fiinta umana, alinarii suferintei emotionale si dezvoltarii unei atitudini de compasiune in relatiile interumane. Respectul si responsabilitatea sociala, excelenta profesionala si integritatea morala sunt valorile care ne inspira in implinirea acestei viziuni.

In cadrul institutului se desfasoara activitati de consiliere si psihoterapie individuala, familiala si de cuplu, activitati de educatie si formare in terapie familiala sistemica, proiecte comunitare si activitati de cercetare in colaborare cu institutii nationale si internationale.

Institutul functioneaza in cadrul Centrului Regional de Integrare Sociala si Dezvoltare Umana Areopagus din Timisoara si este afiliat Asociatiei Internationale de Terapie Familiala. Institutul a fost acreditat in anul 2006 de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie pentru a oferi cursuri de formare in psihoterapie familiala sistemica.

Prin activităţile şi serviciile oferite dorim să creem un context în care dificultăţile emoţionale şi relaţionale pot fi exprimate în cadrul empatic al unei relaţii terapeutice autentice. Pe langa metodele si tehnicile sistemice utilizare, un rol important in procesul therapeutic il are apropierea reala de ceea ce inseamna suferinta umana. Speram ca într-un astfel de context, familiile şi membrii acestora vor putea găsi soluţii potrivite pentru o dezvoltare armonioasa atat la nivel individual cat si relational.

» pentru mai multe informații accesați site-ul dedicat: www.aift.ro


English Romana