Home

AREOPAGUS

Centrul de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană AREOPAGUS

Centrul Regional de Integrare Socială şi Dezvoltare Umană - CRIS-DU

HOME

DESPRE NOI

Bun Venit!

Valori și obiective

Istoric

Personal

Parteneri

Galerie Foto

Video

EVENIMENTE

DEPARTAMENTE

Areopagus

CRIS-DU

AIFT

Consiliere Biblică

Educație

Limbi străine

Bibliotecă

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara,

Timiş, 300774, Romania

Tel. UPC: +40-256-487485, +40-256-494381

www.areopagus.ro, office@areopagus.ro

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul: Luni-Vineri: 9-15

Biblioteca: Luni-Vineri: 10-17

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Înscriere Newsletter

CRIS-DU

Personal CRIS-DU

PERSONAL

Gabriela Povian (CV)
Coordonator Departament Social

Gabriela s-a alăturat echipei Areopagus în toamna anului 2014, în calitate de asistent social. A obţinut licența în asistență socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timişoara şi în prezent  urmează cursurile programului de masterat – Practica Asistenței Sociale Centrată pe Valori – din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Gabriela coordonează departamentul social al Asociaţiei CRIS-DU Areopagus reprezentat de cele două centre de zi: Centrul de zi pentru copii şi familii în dificultate şi Centrul de informare şi consiliere pentru persoanele seropozitive.

Gabriela este o persoană sociabilă, veselă și optimistă, pasionată de compoziție literară, muzică și călătorii. Este căsătorită cu Sorin și împreună au o fiică Andrada.

Telefon: 0256-487 485.

E-mail: social@areopagus.ro

www.areopagus.ro/cris-du

Psih. Dr. Ileana Rogobete (CV)
Directorul Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus

Ileana Rogobete este membru fondator al Centrului de Educație Creștină și Cultură Contemporană Areopagus, desfășurându-și activitatea în acest centru încă de la înființarea lui în anul 1997. În primii ani s-a implicat în activitatea de coordonare a departamentului de limbi străine și cultură, organizând și predând cursuri de limba română pentru studenții străini și workshopuri de introducere și adaptare la valorile și normele contextului de tranziție din România postcomunistă. După înființarea departamentului social in cadrul centrului Areopagus, s-a implicat in activități de terapie de grup cu tineri din medii defavorizate, terapie de familie și de cuplu și terapie individuală. A coordonat departamentul de consiliere și psihoterapie al CRISDU Areopagus precum și proiectul de asistență a tinerilor seropozitivi și a familiilor acestora. In 2006, Ileana a avut un rol deosebit in înființarea și acreditarea Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică, unde in prezent este director și psihoterapeut formator-supervizor in terapie familiala sistemica. In anul 2011 a obținut doctoratul in psihologie la University of Cape Town, Africa de Sud cu o teza in domeniul traumei politice. Locuind timp de șase ani în acel context, a dobândit o experiență clinica multiculturală prin activitățile de cercetare, predare și psihoterapie cu familii și cupluri din diverse contexte etnice. Este căsătorită cu Silviu și au împreună doi copii: Andrei (24 ani) și Ralph (20 ani).

Adelina Rasadea (CV)  
Economist

Adelina Rasadea este economista Centrului Areopagus de la începutul funcţionării acestuia. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Comerţ Exterior, în anul 1997. Adelina este căsătorită cu Victor şi au trei copii. Îi place munca în echipă şi este o persoană dinamică. Hobby-urile ei sunt skiul, înotul şi călătoriile. 

Florin Vidu (CV) 
IT Suport

Florin face parte din echipa Areopagus din decembrie 2001. El predă cursuri de iniţiere în calculatoare, administrează reţeaua de calculatoare şi oferă suport IT în cadrul Centrului Areopagus. Florin este căsătorit şi are un copil. Este pasionat de tehnologie, lectură şi muzică clasică.

English Romana